dinsdag 11 december 2007

Bijna kerst

Op veler verzoek: een foto van onze Canadese kerstboom! Volgend jaar wordt het wel een grotere, want hij lijkt nu zo klein naast die haard èn we hebben nog ruimte zat voor we bij het plafond zijn. Bij de voordeur hebben we trouwens een klein nepboompje staan (en een nepkrans aan de deur) en verder heb ik weer alle rode accesoires uit de kast getrokken. Op de gordijnen na dan, die hangen bij Jeroen en Laura voor het raam!

Jesper heeft de laatste tijd een obsessie voor zijn muts en wanten. Het liefst draagt hij ze de hele dag en hij pakt dus steeds zijn setje uit de kast en trekt ze ook zelf aan. Dat levert soms erg komische beelden op, want erg handig is hij er nog niet mee.


Ook heeft hij een nieuwe hobby: koken! Al mama's keukenkastjes worden leeg getrokken en de Lego poppetjes doen dienst als voedsel; ze worden de hele tijd van schaal naar schaal overgegoten. En wat staat er allemaal op het menu? Soep, jus, eitje, aardbeitjes. Lekker toch? O ja, hij strooit ook al driftig met zout en peper. Jesper heeft dus geen speelgoed meer nodig hoor, Kerstman, misschien een paar nieuwe pollepels voor mama???

1 opmerking:

Anoniem zei

Mijn neefje wordt dus dé nieuwe jamie o. van Nederland/Canada! Wel schattig die muts met wanten, maar voor binnen niet een beetje warm??! Nog even en jullie zijn weer hier! Gezellie!! Xx Sam!