donderdag 30 juni 2011

Graduation

Met de principal Mr. Starr
De overgang van de kleuterschool naar de lagere school wordt hier (op Jesper's school in ieder geval) erg serieus genomen. Het is echt de afsluiting van een periode en dat wordt gevierd met een heuse Graduation Ceremony!

Vandaag om 10.30 uur werden we in de aula van Jesper's school verwacht. Die zat stampvol met (netjes aangeklede) ouders, bijna zonder uitzondering gewapend met video en/of fotoapparatuur. Na een korte inleiding van het schoolhoofd kwamen de graduates door het middenpad aangemarcheerd. En ze hadden allemaal zo'n graduation cap met een kwastje op - gewoon van karton, maar toch; het zag er zo schattig uit allemaal!




Jesper met mrs. C. Rapini
Na het verplichte gebed, lieten de kinders horen dat ze het ABC ondertussen onder de knie hebben (en nog wel meer hoop ik) en ze zongen een liedje. Daarna werden ze een voor een naar voren geroepen om van de principal hun diploma in ontvangst te nemen.

Toen dat allemaal voorbij was marcheerden ze achter hun juf aan weer het podium af: Op naar de Graduation Cup Cakes! (Wat hen betreft het belangrijkste deel van de dag.) Voor later hebben we nog even een fotootje met de juf gemaakt en dat was het dan.

Om de feestelijkheden nog een beetje te rekken hebben we vervolgens samen met 6 andere families geluncht bij QB's Sports Grill in Burlington - met een mini arcade, dus dat was een groot succes!

***

Dit was de laatste post op dit blog. Vanavond stappen we in het vliegtuig richting Zwitserland. Morgen beginnen we aan een nieuw hoofdstuk van ons leven. Je leest er alles over in ons nieuwe blog: Zürcher Geschnetzeltes. Wish us luck!

2 opmerkingen:

Elke zei

Proficiat met je graduation, Jesper!
(en wat een knappe juf heb jij!!)

Amanda Diependaal-Bekker zei

Dat beseft Jesper toch nog niet; de papa's des te meer!!!